logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Activitats, Agenda > Tribunes > 32a Tribuna Edu21: A l'escola: què aprendre de bàsic i comú? (2) - Una mirada des de les arts i les humanitats


32a Tribuna Edu21: A l'escola: què aprendre de bàsic i comú? (2) - Una mirada des de les arts i les humanitats

29 de març de 2017
Sala Joan XXIII de la Institució Cultural del CIC, Via Augusta, 205, Barcelona
32a Tribuna Edu21

32a Tribuna Edu21: A l'escola: què aprendre de bàsic i comú? (2) - Una mirada des de les arts i les humanitats

Taula rodona amb Joan-Carles Mèlich, filòsof i professor titular de Filosofia de l’Educació a la UAB, Gemma Pasqual, escriptora i vicepresidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, i Sergi Díaz, músic i director de Virtèlia-Escola de Música de la ICCIC.
Dimecres 29 de març, de 18:30h a 20:30h.

Sala Joan XXIII de la Institució Cultural del CIC, Via Augusta 205, Barcelona.

 

Què hauríem d'aprendre? Quins aspectes de les humanitats i les arts han de ser els essencials i bàsics que aprenguin els nostres infants i joves a l'escola i a l'institut, tenint en compte els canvis de tot tipus que s'albiren en el futur? 

Com hauríem d’aprendre? Aquests aspectes essencials com poden interrelacionar amb altres procedents d’altres àmbits curriculars (ciències naturals, tecnologia, ciències socials...) per formular propostes curriculars holístiques i interdisciplinàries?

Per contestar a aquests i altres interrogants proposem una taula rodona de debat amb:

 

 

 

 
  • Joan-Carles Mèlich, filòsof i professor titular de Filosofia de l’Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Gemma Pasqual, escriptora, vicepresidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i vicepresidenta d’Acció Cultural del País Valencià.
  • Sergi Diaz, músic, professor de música, compositor, arranjador i percussionista. Director de Virtèlia, Escola de Música de la Institució Cultural del CIC.

 

Amb la col·laboració de la ICCIC