logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


Fundació escola emprenedors

21 de març de 2014

La Fundació Escola Emprenedors promou l’esperit emprenedor i el coneixement de l’empresa entre els joves estudiants del nostre país.

Obrir enllaç web
Premis Baldiri i Reixach

Premis Baldiri i Reixac

10 de novembre de 2013

Web dels Premis Baldiri i Reixac, destinats a l'estímul i al reconeixement de l'escola catalana, dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades en la nostra cultura.

Obrir enllaç web
Noa & Max

Noa & Max: atrapats a Electrònia!

12 d'octubre de 2013

Web de Noa & Max, sèrie d’animació que vol impulsar les vocacions científico-tècniques, produïda per everis i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Obrir enllaç web
Tech needs girls

Tech needs girls

28 de juliol de 2013

Web del projecte "Tech needs girls", que fomenta les ciències i la tecnologia entre les noies.

Obrir enllaç web
Estris.cat

Estris.cat

31 de març de 2013

Estris.cat vol ser el punt de trobada per a tots aquells voluntaris i professionals que dediquen el seu esforç a l’educació en el lleure i l’educació social en el territori de parla catalana. Estris.cat és el resultat de la unió de dues capçaleres de referència en l’educació en el lleure a Catalunya impulsades des de Fundació Pere Tarrés: la comunitat virtual EnGrup.cat, creada al 2005 i referent del sector a la xarxa, i de la revista Estris, que ofereix informació, anàlisi, actualitat, formació, recursos i reflexions per al tercer sector en general i l’educació en el lleure en particular des del 1971 i amb caràcter bimestral.

Obrir enllaç web
Mestres Class

Mestresclass

31 de gener de 2013

Mestresclass és una plataforma oberta i col·laborativa, en construcció permanent, que dóna visibilitat al coneixement del professorat català mitjançant un entorn de col·laboració, cooperació i cocreació entre iguals. Aquest coneixement compartit té dues vessants principals: el know how (saber com), és a dir, aquelles pràctiques docents de referència que mostren metodologies i tècniques didàctiques útils i innovadores; els continguts, en format vídeo, que els mestres saben explicar millor que cap llibre de text o pàgina web existent a internet. Especialment aquells que són relatius al nostre país, la nostra llengua i cultura.

Obrir enllaç web
Portal de la llengua de signes catalana

Portal de la llengua de signes catalana

31 de desembre de 2012

Primera versió del Portal de la llengua de signes catalana impulsat per l'IEC, l'autoritat normativa d'aquesta llengua arran la Llei de llengua de signes catalana aprovada pel Parlament el 26 de maig del 2010, amb la intenció que es converteixi en el lloc web de referència que reculli tots els recursos lingüístics disponibles en l’estudi de la LSC i els posi a l’abast dels seus usuaris, dels investigadors i de la societat en general.

Obrir enllaç web
Web del Consell Escolar de Catalunya

Consescat: Consell Escolar de Catalunya

31 d'octubre de 2012

La finalitat de Consescat és donar suport a les activitats de participació i debat que promou el Consell Escolar de Catalunya. El tema de la primera activitat amb Consescat és "L'impacte i la contribució de les tecnologies digitals en l'educació", el proper dissabte 10 de novembre.

Obrir enllaç web
ara mestres

ara mestres

30 de setembre de 2012

Web específica sobre el món educatiu del Diari Ara; inclou els blogs d'Enric Roca, coordinador d'Edu21, i Teresa Terrades, col·laboradora d'Edu21.

Obrir enllaç web
itworldedu5 2012

itworldedu5 2012

18 de juliol de 2012

Web de la cinquena edició de l'itworldedu 2012: cinquè summit a Barcelona entre empreses proveïdores de tecnologia i el sector educatiu. La cinquena edició de l’ITworldEdu es celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona el proper mes d’octubre de 2012, els dies 23, 24 i 25. ITworldEdu és el punt de trobada de professionals del sector de la Educació i de les TIC per aprendre, intercanviar idees, conèixer casos i experiències reals, fomentar contactes, establir acords comercials i presentar les últimes novetats.
A l’ITworldEdu s’analitzaran, mitjançant bones pràctiques l’estat actual i el futur de l’aplicació de les noves tecnologies en l’entorn educatiu. Al mateix temps, a l’ITworldEdu participen ponents de reconegut prestigi de l’àmbit educatiu i tecnològic.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9