logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


Els sons del català

31 de maig de 2012

En aquest espai web trobareu un conjunt de recursos i materials que s’han elaborat per Facilitar l’ensenyament de la fonètica catalana en totes aquelles assignatures de de l’ensenyament superior i, també, de l’ensenyament secundari i d’altres ensenyaments que tenen aquesta disciplina per objecte d’estudi o mitjà de treball; afavorir que l’alumne pugui aprendre aquesta disciplina de manera autònoma, d’acord amb les noves directrius de l’Espai Europeu d’Educació Superior; millorar l’ensenyament del català com a llengua estrangera; i Proporcionar recursos i materials de suport als professionals de l’assessorament lingüístic i de la logopèdia, entre d’altres.

Obrir enllaç web
Orientació educativa

30 d'abril de 2012

Nou apartat de la xarxa xtec del Departament d'Ensenyament dedicat a l'orientació educativa que esdevé una eina de referència imprescindible al servei dels centres per a l'organització i gestió de les funcions pròpies de l'orientació.

Obrir enllaç web
UCL Institute of Cognitive Neuroscience

UCL Institute of Cognitive Neuroscience

31 de març de 2012

Web de l'Institute of Cognitive Neuroscience, institut interdisciplinar de recerca sobre neurociència amb seu a Londres, del que és membre Iroise Dumontheil, ponent de la XIX Tribuna d’Edu21: Educació i aprenentatge a l’adolescència.

Obrir enllaç web
RSA

25 de febrer de 2012

Web de la RSA, entitat britànica fundada el segle XVIII que coordina, entre d'altres, projectes educatius en els camps de la innovació curricular, la democràcia i la justícia social.

Obrir enllaç web
eduCaixa

eduCaixa

31 de gener de 2012

Espai adreçat a la comunitat educativa de l'Obra Social "La Caixa", que recull activitats dins i fora de l'aula i webs educatives.

Obrir enllaç web
Programa CA/AC

Programa CA/AC

30 de desembre de 2011

El Programa CA/AC (Cooperar per Aprendre/Aprendre a Cooperar) està format per un conjunt d'actuacions encaminades a ensenyar l'alumnat a treballar en equip. A la seva web ofereixen un conjunt d'apartats des d'on poder difondre les vostres experiències, seguir un procés de formació/assessorament per la implementació d'aquest programa, i moltes altres possibilitats.

Obrir enllaç web
Better Life Index

Better Life Index

28 de novembre de 2011

En paraules de l'OCDE, "hi ha vida més enllà dels freds números del PIB i les estadístiques econòmiques". L'Índex d'aquest lloc web ens permet fer comparacions entre països, a partir d'onze temes que la OCDE identifica com essencials, entre els que hi ha l'educació.

Obrir enllaç web
Fielding Nair International

Fielding Nair International

17 d'octubre de 2011

Web de Fielding Nair International, empresa d'arquitectura escolar que recull projectes de centres escolars innovadors arreu del món.

Obrir enllaç web
ITworldEdu2011

ITworldEdu2011

25 de setembre de 2011

Web de la quarta edició d'ITworldEdu, el gran punt de trobada internacional cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, que té com objectiu buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l'ensenyament.

Obrir enllaç web
Associació Lectura Fàcil

30 de juny de 2011

La web de l'Associació Lectura Fàcil, constituïda l'any 2003, és un centre d'informació i referència d'iniciatives a l'entorn de la Lectura Fàcil. L'associació és una entitat sense ànim de lucre que treballa per apropar la lectura a les persones amb dificultats de comprensió lectora.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9