logotip del Projecte Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


ITworldEdu2010

30 de setembre de 2010

Web de l'’ITworldEdu 2010, la tercera edició del gran punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, que té com objectiu buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l'ensenyament, on Edu21 participa com entitat col·laboradora. Reunirà, en la seva tercera edició, els dies 27, 28 i 29 d'octubre a l’ESADEFORUM de Barcelona, a professionals dels sectors tecnològic i educatiu en unes jornades basades en l'exposició de “bones pràctiques” de tecnologia aplicada a l'ensenyament i en l'anàlisi de les mateixes.

Obrir enllaç web
Bloc de l'aula hospitalària Germans Trias i Pujol

21 de juliol de 2010

"Breus pinzellades sobre el dia a dia de l'escola de l'hospital". Bloc que vol ser un recull breu d’activitats, textos, dibuixos, imatges, murals, reflexions, del dia a dia, fets pels nens/es, nois/es de l'Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona). Les aules hospitalàries són espais educatius singulars, fruit de la col·laboració del Departament d’Educació i el Departament de Salut que donen suport i afavoreixen la continuïtat del procés d’aprenentatge dels infants i joves hospitalitzats que a causa de la malaltia no poden seguir temporalment els estudis al seu centre educatiu.

Obrir enllaç web
Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)

Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)

25 de juny de 2010

Servei promogut per la Generalitat de Catalunya per informar, assessorar i acompanyar les persones en el procés de reconeixement de títols emesos per universitats estrangeres, en virtut d’un conveni signat el 15 de gener de 2010 entre la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Atlàntida.

Obrir enllaç web
Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC)

Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC)

30 d'abril de 2010

L’Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC), és un centre de recerca, de documentació, d’elaboració i producció de materials didàctics i de recollida i difusió de bones pràctiques. És també un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i idees entre les diferents entitats i administracions sensibles i vinculades a l’educació dels pobles, on l’objectiu principal sigui fer una prospecció que permeti donar relleu al model educatiu rural i, al mateix temps, analitzar i desenvolupar elements de futur rellevants per totes les institucions que d’una manera o altra, treballen per l’educació rural, l’escola rural i la millora dels petits municipis.

Obrir enllaç web
Xarxa FP

26 de març de 2010

Web de l'Associació XARXA FP, que reuneix diverses ciutats europees amb la voluntat d'afavorir la qualitat de la formació professional i la transició de l'alumnat al món del treball a través de la gestió de pràctiques i estades a empreses estrangeres.

Obrir enllaç web
Global Talent

28 de febrer de 2010

Plataforma digital posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb el recolzament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (DIUE). El seu objectiu és fer arribar a la societat catalana la transcendència de la recerca i la innovació per al país i, alhora, projectar internacionalment el sistema català de recerca i innovació.

Obrir enllaç web
Edu3.cat

Edu3.cat

01 de febrer de 2010

Portal orientat als professionals del món educatiu, d'on es poden descarregar tots els continguts educatius audiovisuals produïts pel departament d’Educació i pels mitjans de la CCRTV.

Obrir enllaç web
Octavi Fullat i Genís

Octavi Fullat i Genís

15 de gener de 2010

Web sobre l'obra i la persona d'Octavi Fullat, un dels grans pedagogs catalans actuals. Espai d'interès per conèixer el seu recorregut biogràfic i l'itinerari acadèmic. També és un important recurs documental per llegir aquest autor.

Obrir enllaç web
eLearning Papers

eLearning Papers

31 de desembre de 2009

Publicació periòdica online d'articles sobre la situació actual de l'e-learning a les escoles, universitats, empreses, societat civil i institucions. Inclou un editorial, articles i entrevistes, i es publica cinc cops a l'any. Disposa d'un resum executiu de cada article disponible en 21 idiomes.

Obrir enllaç web
Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI)

Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI)

30 de novembre de 2009

Nou espai web del Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI) on podreu trobar la descripció d'aquest projecte, així com cadascuna de les activitats que es desenvolupen el centre tecnològic. Paulatinament, s'anirà farcint el web de material audiovisual, així com petites tribunes i espais de reflexió al voltant de tres conceptes clau: innovació, tecnologia i educació. Podeu visitar també el bloc respecte aquesta temàtica a http://edu21-escoladigital.blogspot.com/ impulsat pel Miquel Àngel Prats, director del CETEI i col·laborador d'Edu21.

Obrir enllaç web
Pàgina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8