logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


Wired Science

Wired Science

31 de gener de 2011

Blog dedicat a les darreres novetats científiques editat per wired.com, el portal d'informació sobre l'impacte de les darreres innovacions en la tecnologia, la ciència, l'economia i la cultura vinculat a la revista Wired Magazine.

Obrir enllaç web
La Viquilletra

La Viquilletra

14 de desembre de 2010

La Viquilletra és un espai wiki i una metodologia d’ensenyament-aprenentatge per a l’aula de llengua i literatura catalana que treballa les següents competències: comunicativa i audiovisual, autonomia i iniciativa personal, digital, artística i cultural, ’aprendre a aprendre’.

Obrir enllaç web
Web de l'Agrupació Escolar Catalana

Web de l'Agrupació Escolar Catalana

15 de novembre de 2010

L’Agrupació Escolar Catalana és una associació d’escoles creada l’any 1996 amb l’objectiu principal de compartir experiències i generar projectes en el món de l’educació i l’ensenyament per tal d’oferir un servei d’interès general de màxima qualitat a Catalunya.

Obrir enllaç web
Web del programa "Famílies i escola"

Web del programa "Famílies i escola"

04 d'octubre de 2010

Web del programa "Famílies i escola" -que compta amb el suport de FAPAES i en el que participa com a guionista i productor l'Albert Lacruz, col·laborador d'Edu21-, on podreu trobar els programes emesos per televisió, les conclusions de cada programa, un fòrum i les televisions que l'emeten i els seus horaris d'emissió.

Obrir enllaç web
ITworldEdu2010

30 de setembre de 2010

Web de l'’ITworldEdu 2010, la tercera edició del gran punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, que té com objectiu buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l'ensenyament, on Edu21 participa com entitat col·laboradora. Reunirà, en la seva tercera edició, els dies 27, 28 i 29 d'octubre a l’ESADEFORUM de Barcelona, a professionals dels sectors tecnològic i educatiu en unes jornades basades en l'exposició de “bones pràctiques” de tecnologia aplicada a l'ensenyament i en l'anàlisi de les mateixes.

Obrir enllaç web
Bloc de l'aula hospitalària Germans Trias i Pujol

21 de juliol de 2010

"Breus pinzellades sobre el dia a dia de l'escola de l'hospital". Bloc que vol ser un recull breu d’activitats, textos, dibuixos, imatges, murals, reflexions, del dia a dia, fets pels nens/es, nois/es de l'Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona). Les aules hospitalàries són espais educatius singulars, fruit de la col·laboració del Departament d’Educació i el Departament de Salut que donen suport i afavoreixen la continuïtat del procés d’aprenentatge dels infants i joves hospitalitzats que a causa de la malaltia no poden seguir temporalment els estudis al seu centre educatiu.

Obrir enllaç web
Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)

Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU)

25 de juny de 2010

Servei promogut per la Generalitat de Catalunya per informar, assessorar i acompanyar les persones en el procés de reconeixement de títols emesos per universitats estrangeres, en virtut d’un conveni signat el 15 de gener de 2010 entre la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Atlàntida.

Obrir enllaç web
Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC)

Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC)

30 d'abril de 2010

L’Observatori de l’Educació Rural Catalana (OBERC), és un centre de recerca, de documentació, d’elaboració i producció de materials didàctics i de recollida i difusió de bones pràctiques. És també un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i idees entre les diferents entitats i administracions sensibles i vinculades a l’educació dels pobles, on l’objectiu principal sigui fer una prospecció que permeti donar relleu al model educatiu rural i, al mateix temps, analitzar i desenvolupar elements de futur rellevants per totes les institucions que d’una manera o altra, treballen per l’educació rural, l’escola rural i la millora dels petits municipis.

Obrir enllaç web
Xarxa FP

26 de març de 2010

Web de l'Associació XARXA FP, que reuneix diverses ciutats europees amb la voluntat d'afavorir la qualitat de la formació professional i la transició de l'alumnat al món del treball a través de la gestió de pràctiques i estades a empreses estrangeres.

Obrir enllaç web
Global Talent

28 de febrer de 2010

Plataforma digital posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb el recolzament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (DIUE). El seu objectiu és fer arribar a la societat catalana la transcendència de la recerca i la innovació per al país i, alhora, projectar internacionalment el sistema català de recerca i innovació.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9