logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


Associació Lectura Fàcil

30 de juny de 2011

La web de l'Associació Lectura Fàcil, constituïda l'any 2003, és un centre d'informació i referència d'iniciatives a l'entorn de la Lectura Fàcil. L'associació és una entitat sense ànim de lucre que treballa per apropar la lectura a les persones amb dificultats de comprensió lectora.

Obrir enllaç web
practicareflexiva.pro

practicareflexiva.pro

30 de maig de 2011

practivareflexiva.pro és un espai professional per a persones dedicades a la formació inicial o permanent del professorat. Un espai per difondre les possibilitats i els reptes que planteja la formació i l’aprenentatge basats en la reflexió per ajudar el professorat en el seu desenvolupament professional i personal.

Obrir enllaç web
Youth on the move

Youth on the move

30 d'abril de 2011

Web del "Youth on the Move", programa marc de la Unió Europea per incrementar les oportunitats dels joves, augmentant la mobilitat dels estudis i pràctiques i millorant l'atractiu de l'educació i la formació professional a tota Europa. Forma part del pla de la Unió Europea contra la crisi social i econòmica, l'estratègia Europa 2020.

Obrir enllaç web
Sangakoo

Sangakoo

31 de març de 2011

Plataforma que ofereix continguts gratuïts per aprendre matemàtiques, i que permet interactuar amb altres usuaris amb nivell de coneixements similars als propis en qualsevol dels temes que es poden escollir.

Obrir enllaç web
Campanya Mundial per l'Educació

20 de febrer de 2011

Web internacional de la Campanya Mundial per l'Educació (CME), moviment de la societat civil que té com objectiu acabar amb la crisi mundial de l'educació, garantint que els governs adopten mesures urgents perquè tothom pugui exercir el dret a una educació gratuïta i de qualitat. A Catalunya hi donen suport, entre d'altres, Educació Sense Fronteres, Ajuda en Acció, VOLS Voluntariat Solidari o la Federació d'Ensenyament de CCOO.

Materials en català per descarregar:
Proposta didàctica per Secundària, batxillerat, adults i educació no formal (12-99 anys)
Proposta didàctica per Infantil, Primària i educació no formal (3-12 anys)

Obrir enllaç web
Wired Science

Wired Science

31 de gener de 2011

Blog dedicat a les darreres novetats científiques editat per wired.com, el portal d'informació sobre l'impacte de les darreres innovacions en la tecnologia, la ciència, l'economia i la cultura vinculat a la revista Wired Magazine.

Obrir enllaç web
La Viquilletra

La Viquilletra

14 de desembre de 2010

La Viquilletra és un espai wiki i una metodologia d’ensenyament-aprenentatge per a l’aula de llengua i literatura catalana que treballa les següents competències: comunicativa i audiovisual, autonomia i iniciativa personal, digital, artística i cultural, ’aprendre a aprendre’.

Obrir enllaç web
Web de l'Agrupació Escolar Catalana

15 de novembre de 2010

L’Agrupació Escolar Catalana és una associació d’escoles creada l’any 1996 amb l’objectiu principal de compartir experiències i generar projectes en el món de l’educació i l’ensenyament per tal d’oferir un servei d’interès general de màxima qualitat a Catalunya.

Obrir enllaç web
Web del programa "Famílies i escola"

04 d'octubre de 2010

Web del programa "Famílies i escola" -que compta amb el suport de FAPAES i en el que participa com a guionista i productor l'Albert Lacruz, col·laborador d'Edu21-, on podreu trobar els programes emesos per televisió, les conclusions de cada programa, un fòrum i les televisions que l'emeten i els seus horaris d'emissió.

Obrir enllaç web
ITworldEdu2010

30 de setembre de 2010

Web de l'’ITworldEdu 2010, la tercera edició del gran punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, que té com objectiu buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l'ensenyament, on Edu21 participa com entitat col·laboradora. Reunirà, en la seva tercera edició, els dies 27, 28 i 29 d'octubre a l’ESADEFORUM de Barcelona, a professionals dels sectors tecnològic i educatiu en unes jornades basades en l'exposició de “bones pràctiques” de tecnologia aplicada a l'ensenyament i en l'anàlisi de les mateixes.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9