logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


NESSE - Network of Experts in Social Sciences of Education and training

20 de setembre de 2009

Xarxa creada el 2007 amb l'objectiu d'assessorar la Comissió Europea analitzant les polítiques i reformes educatives, a nivell nacional, regional i europeu. També vol contribuir a difondre coneixements dels aspectes socials de l'educació.

Obrir enllaç web
Edu365.cat

Edu365.cat

20 de juliol de 2009

Portal del Departament d'Educació per a pares i alumnes, amb notícies, agenda, novetats, canals, xats i apartats per nivells educatius.

Obrir enllaç web
European Schoolnet

European Schoolnet

27 de juny de 2009

Iniciativa de la Comissió Europea que té per objectiu establir una xarxa telemàtica educativa per facilitar la comunicació entre les escoles d'Europa.

Obrir enllaç web
Educació i esport

31 de maig de 2009

Web d'actualització diària editada per Enric-M. Sebastiani, col·laborador d'Edu21, que vol servir com a plataforma de trobada, de reflexió i espai per a compartir experiències, informació i documents sobre la important vinculació entre l'educació i l'esport, ja sigui a través de l'Educació Física com de l'esport -en edat escolar i en qualsevol edat- però amb clara vocació formativa i educadora.

Obrir enllaç web
Aula Intercultural

Aula Intercultural

11 de maig de 2009

Projecte de la Federació d'Ensenyament de la UGT que té com a prioritat avançar en l’educació en pro del respecte i la convivència entre les diferents cultures creant espais lliures de violència i lluitant contra la discriminació per raons econòmiques, culturals o de sexe. Ofereix, entre d'altres, eines didàctiques, una biblioteca digital, materials sobre l'aprenentatge de segones llengües, sobre el racisme i la xenofòbia o sobre les Noves Tecnologies de la Informació.

Obrir enllaç web
Eurydice - The information network on education in Europe

Eurydice - The information network on education in Europe

14 d'abril de 2009

Eurydice disposa d'àmplia informació sobre l'educació a Europa: hi podem trobar, entre d'altres informacions, descripcions detallades de com s'organitzen els sistemes educatius europeus o estudis comparatius diversos aspectes dels sistemes educatius d'Europa, com el finançament de l'educació superior, l'ensenyament de les llengües, la professió docent...

Obrir enllaç web
Què es Bolonya?

29 de març de 2009

Web del Ministeri de Ciència i Innovació que recull tota la informació sobre el Pla Bolonya.

Obrir enllaç web
Centre for Recording Achievement

13 de març de 2009

El Centre for Recording Achievement és una organització en xarxa del Regne Unit que vol promoure el registre d'assoliments i els processos de planificació com a elements per a la millora de l'aprenentatge i la seva progressió als àmbits de l'ensenyament, la formació i el món laboral.

Obrir enllaç web
Nafarroa oinez '09

Nafarroa oinez '09

26 de febrer de 2009

Web del Nafarroa Oinez, la gran festa de les Ikastoles de Navarra. Organitzada per la Nafarroako Ikastolen Elkartea -l'associació de les Ikastoles navarreses, el seu objectiu és recaptar fons per atendre les necessitats econòmiques i d'infraestructura de les Ikastoles de Navarra.

A la web trobareu més informació sobre aquesta festa i l'associació, que va reunir-se amb Edu21 per tal de donar a conèixer els seus projectes i presentar la Nafarroa Oinez'09, que es celebrarà el proper 18 d'octubre.

Obrir enllaç web
Comunitat Smart

Comunitat Smart

15 de febrer de 2009

La Comunitat Smart és un espai creat per Smartplanet -sota la direcció d'Eduard Punset- per difondre el coneixement científic. Disposa d'un fòrum on es poden plantejar temes de debat, i un smartlab on es recull contingut original sobre científics, articles, entrevistes...

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9