logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


Institut Ramon Llull

Institut Ramon Llull

31 de gener de 2009

L’Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció exterior de la llengua catalana i de la cultura que s’hi expressa en totes les seves modalitats, matèries i mitjans d’expressió, així com la seva difusió i l’ensenyament fora del domini lingüístic tenint en compte totes les seves modalitats i variants.

Obrir enllaç web
Comunitat catalana de WebQuest

Comunitat catalana de WebQuest

07 de gener de 2009

Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.

Precisament, la temàtica del treball premiat per Premi Edu21 2007 tractava d'una possible aplicació dels WebQuest a l'Aula d'Acollida.

Obrir enllaç web
Biblioteca Digital Europea EUROPEANA

EUROPEANA: Biblioteca Digital Europea

22 de desembre de 2008

El 20 de novembre es va inaugurar oficialment la Biblioteca Digital Europea EUROPEANA, un projecte que és el resultat de la col·laboració entre múltiples entitats culturals de diversos estats de la Unió Europea; entre les quals hi ha la Biblioteca Nacional de Catalunya. El portal representa un punt d'accés únic que, quan la digitalització dels fons documentals estigui més avançada, permetrà, en una sola cerca, consultar les diferents col·leccions sense haver de saltar de portal en portal. La interfície es troba en llengua catalana i en unes altres 22 llengües.

Obrir enllaç web
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

09 de desembre de 2008

Web del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, al servei dels professionals de la Pedagogia i la Psicopedagogia del nostre país.

Obrir enllaç web
PLOTEUS - Portal on Learning Opportunities throughout the European Space

PLOTEUS - Portal on Learning Opportunities throughout the European Space

23 de novembre de 2008

PLOTEUS (un portal sobre oportunitats d'aprenentatge a Europa) és la resposta a les conclusions dels Consells Europeus de Lisboa i Estocolm (març 2000 i març 2001) que convidaven, tant a la Comissió Europea com als Estats Membres, a crear un servei d'àmbit europeu que proporcionés informació sobre oportunitats d'aprenentatge i ocupació. El propòsit de PLOTEUS és posar en pràctica el dret a la llibertat de moviment dels ciutadans europeus, proporcionant-los la informació necessària sobre les oportunitats d'aprenentatge al seu abast.

Obrir enllaç web
La Prestatgeria Digital

La Prestatgeria Digital

18 d'octubre de 2008

La prestatgeria digital és un servei de la XTEC per l'intercanvi de llibres digitals per part dels centres educatius. S'hi poden trobar un bon nombre de llibres digitals creats pels propis centres.

Obrir enllaç web
Bones pràctiques científiques d'alumnes de primària i secundària

07 de setembre de 2008

Recull de bones pràctiques científiques d'alumnes a l'aula en format de vídeo, a la web de l'Europscience Open Forum.

Obrir enllaç web
ITworldEdu 2008

ITworldEdu 2008

15 de juliol de 2008

L’ITWE és una iniciativa d’un grup d’empreses de reconegut prestigi entre el sector TIC especialitzat en l’àmbit educatiu, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del CETEI-Fundació Joan XXIII, entre moltes altres institucions. En format de summit, l’ITWE se centrarà en l’anàlisi de bones pràctiques de tecnologia educativa per posar en comú necessitats i solucions entre els diversos actors implicats. Més de 300 professionals dels àmbits educatiu i tecnològic s’hi donaran cita del 29 al 31 d’octubre a l’ESADEFORUM.

Obrir enllaç web
Universitat Catalana d'Estiu

Universitat Catalana d'Estiu

17 de juny de 2008

Web de la Universitat Catalana d’Estiu, un espai anual de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels set territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

Obrir enllaç web
TeachToday - Making sense of technology

TeachToday

18 de maig de 2008

"TeachToday" ofereix als professors els recursos necessaris per a l'ús responsable i segur de les noves tecnologies de la comunicació. La web vol ajudar als centres escolars a comprendre les noves tecnologies mòbils, internet i les xarxes socials, a saber com actuar davant dels problemes i a trobar recursos per a ensenyar un ús responsable, positiu i segur de les TIC.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9