logotip de l'Associació Edu21

Edu21

http://www.edu21.cat

 

 

Inici > Webs d'interès


Webs d'interès


University of Cambridge

The guide to quality assurance and enhancement of learning, teaching and assessment

23 d'abril de 2008

Guia d'assegurament de la qualitat i millora de l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació, de la Universitat de Cambridge, destinada a facultats, departaments i altres institucions relacionades amb l'ensenyament i l'aprenentatge.

Obrir enllaç web
logo enqa

ENQA -the European Association for Quality Assurance in Higher Education

30 de març de 2008

L'Associació Europea per a la Garantia de la Qualitat en l'Educació Superior (ENQA) es va constituir l'any 2004 a partir de la Xarxa Europea ja existent, amb l'objectiu de difondre informació, experiències i bones pràctiques en el camp de la garantia de la qualitat en l'educació superior.

Obrir enllaç web
logo d'eTwinning

eTwinning - Agermanaments escolars a Europa

07 de març de 2008

Web del programa més important d'educació mitjançant la xarxa (eLearning) de la Unió Europea. El seu objectiu és promoure la col·laboració escolar a Europa mitjançant l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, oferint el suport, les eines i els serveis necessaris per tal que els centres escolars puguin formar associacions.

Obrir enllaç web
Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

27 de gener de 2008

La Viquipèdia (wikipedia en anglès) és una enciclopèdia lliure escrita col·laborativament des d'Internet per voluntaris. La major part dels continguts poden ser millorats per qualsevol persona que disposi d'un navegador web. Des del gener del 2008, gràcies a la "Marató Viquipèdia" adreçada als centres de primària i secundària i a la comunitat educativa catalana en general, conté més de 100.000 articles en català, fet que li fa ocupar el lloc número 17 en la classificació per nombre d'articles que té cada llengua en aquest portal.

Obrir enllaç web
elearning europa

05 de gener de 2008

El portal elearning europa és una iniciativa de la Direcció General d'Educació i Cultura de la Unió Europea destinada a fomentar l'ús de les TIC per l'aprenentatge al llarg de tota la vida. Es divideix en quatre serveis bàsics: directori, comunitat, newsletter i eLearning papers. Hi podreu trobar materials i fonts d'informació sobre e-learning de tota Europa, debatre i comentar aspectes relacionats amb l'ensenyament mitjançant les TIC...

Obrir enllaç web
Escoles en xarxa

Escoles en xarxa

11 de desembre de 2007

Òmnium Cultural, Vilaweb, l’Escola Valenciana i la Generalitat han engegat un sistema pioner de blocs en línia de centres de primària i secundària, perquè totes les escoles de Catalunya i el País Valencià puguin potenciar l’ús de les TIC, del periodisme i la convivència digital i de la llengua catalana arreu del domini. La dinàmica és molt senzilla. Cada centre disposa d’un espai propi, que anomena com vol, per penjar-hi les seves notícies, es reserva un altre espai comú de debat per als alumnes de totes les escoles, i un altre per als professors que, al seu torn, poden intercanviar material docent i editar l’Intercanvis, un diari digital. Actualment hi participen seixanta-cinc centres de secundària i trenta de primària.

Obrir enllaç web
logo movilizacioneducativa.net

Movilización educativa

11 de novembre de 2007

El filòsof José Antonio Marina planteja en aquest portal la seva proposta per a millorar l'educació. Una eina de treball interactiu per a "ajudar a tots els conspiradors educatius, als mobilitzadors de la tribu", a partir del lema "per educar un nen, cal la tribu sencera" i la pregunta "què puc fer jo?".

Obrir enllaç web
RACO: Revistes Catalanes amb Accés Obert

20 d'octubre de 2007

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un dipòsit cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes. RACO és un projecte del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya, del Centre de Supercomputació de Catalunya, de la Biblioteca de Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Obrir enllaç web
One laptop per child

Un portàtil per cada infant

25 de setembre de 2007

"És un projecte d'educació, no de portàtils" (Nicholas Negroponte)
Web del projecte que pretén aconseguir ordinadors portàtils a 100$ la unitat, una tecnologia que vol revolucionar l'educació infantil arreu del món.

Obrir enllaç web
Designshare: designing for the future of learning

24 de juliol de 2007

Web on arquitectes, educadors i gestors comparteixen noves idees i dissenys pels centres educatius del present i del futur. Veieu-ne un exemple en aquesta presentació.

Obrir enllaç web
Pègina: 1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9